Om OLKA

OLKA Sportsreiser er Skandinavias ledende arrangør av sportsreiser med over 40 år i bransjen

Vi kan dette her med sport


OLKA Sportsreiser er en av Skandinavias største sportsreisearrangører og vi har vært virksomme i reisebransjen siden slutten av 1970-tallet. Vi arrangerer ikke kun fotballreiser, NHL-reiser og Formel 1-reiser, men også treningsleirer og cuper for idrettsklubber i hele Skandinavia samt konferansereiser og reiser til andre store idrettsevenementer som EM og VM i ulike sporter.

Bestill trygt og sikkert med OLKA


Når du bestiller din reise på OLKA Express kan du føle deg trygg. Vi steller lovbestemt reisegaranti hos Kammarkollegiet for at våre reisende ska kunne få en fallskjerm ved avbrutt eller kansellert reise. Vi stiller en av bransjens høyeste reisegarantier - en riktig bra fallskjerm med andre ord. Her kan du lese mere om hva det innebærer.

Vi er medlemmer i SRF


Som medlemmer i SRF (Svenska Resebyråföreningen) gir vi dere den trygghet som følger med medlemskapet; vi følger deres direktiv, avtal og reisevilkår. For deg som reisende innebærer det en enorm trygghet, omtrent som at ha alle supportere i ryggen.

Døgnet-runt-service året runt


Vi hjelper dere ikke kun innen reisen, vi fins også tilgjengelige med vår service på vårt journummer under hele reisen - døgnet runt. Dersom det oppstår problem eller noe annet uforutsett under reisen fins vi et telefonsamtale bort for at hjelpe dere at løse eventuelle bekymringer.

Vi har nøyde reisende


Vi har nøyde reisende og mange av dem er returnerende. En bedre kvittering enn så kan vi ikke få på at vi gir en god service og en høy standard på våre tjenester og produkter. Her kan du lese mange av våre reisendes egne ord om hvordan deres opplevelese med oss har vært.

Her fins vi


OLKA Sportresor AB
Norra Allégatan 2
413 02  GÖTEBORG

23 96 58 68
info@olkaexpress.se

VAT nr: SE556501360301