FORSIKRING VED KAMPFLYTT

Hvis dere har booket en pakkereise med OLKA som inkluderer fly, hotell og kampbillett, tilbyr vi dere å tegne vår forsikring ved kampflytting, slik at dere er beskyttet hvis kampdatoen skulle endres.

Ved bestillingstidspunktet har de fleste kampene en foreløpig dato som bekreftes omtrent 1-3 uker før kampstart, da de av og til også kan flyttes til en annen dato.

Størstedelen av kampene spilles vanligvis lørdag og søndag, men noen kamper kan også flyttes til en fredag eller mandag. Midtukekamper planlagt til å spilles tirsdag eller onsdag kan i stedet spilles en tirsdag, onsdag eller torsdag.

Kamper kan også flyttes til en annen uke på grunn av europeiske turneringer, nasjonale cuper eller TV-sendinger og eventuelt spilles på en dato utenfor reiseperioden deres.

Hvis dere tegner vår forsikring ved kampflytting og kampen deres flyttes til en dato utenfor reiseperioden deres, dekker OLKA alle kostnader som kan oppstå for fly og hotell ved tilpasning til den nye kampdatoen. Vær oppmerksom på at forsikringen tilbys pakkereisende og dekker bare arrangementer (arrangement, hotell og fly) booket via OLKA. Forsikringen kan derfor ikke tegnes ved kjøp av bare kampbillett.

Eksempel: Hvis en kamp med en foreløpig spillested på en lørdag i stedet bekreftes med en mandag som spillested, slik at dere går glipp av den opprinnelige hjemreisen med OLKA, trer forsikringen i kraft og dekker endring av hjemreisen til tirsdagen. Forsikringen dekker alle kostnader knyttet til endringen av flyturen samt den ekstra hotellnatten som må bookes. Vær imidlertid oppmerksom på at endringen kan innebære et annet flyselskap og tidspunkter, samt at den siste hotellnatten kan være av 3-stjerners standard og legges til et annet hotell enn det som opprinnelig ble booket.

Hvis dere ikke har tegnet denne forsikringen, står dere selv for alle kostnader som kan oppstå i forbindelse med tilpasning av reisen deres i forhold til den nye kampdatoen. Merk at denne forsikringen gjelder bare ved kampflytting som beskrevet ovenfor, ikke ved sykdom eller andre personlige forhold.