Manchester City billetter

Kjøp billetter til Manchester City med eller uten hotell

Om våre reiser & billetter til Manchester City

Vi er autorisert forhandler av billetter til Manchester City på Etihad Stadium. Hos oss kan du velge mellom å kjøpe kun Manchester City billetter eller pakker med hotell. Når du har valgt kampen din, kan du lese mer om hvilke billettkategorier vi tilbyr, hva som er inkludert og om hvordan levering av kampbilletter skjer.

Kjøp offisielle billetter til Manchester City og opplev stemningen på et fullsatt Etihad Stadium. Manchester City er klubben som har gitt den lokale konkurrenten Manchester United en skikkelig utfordring i hvilken som er Manchesters beste klubb. Laget har en supporterskare som ser til at de 48 000 plassene inne på Etihad Stadium fylles til bredden. Det fins få opplevelser som kan mete seg med den atmosfær som innfinner seg under Manchester-derbyet. Dine billetter finner du her.

Opplev Manchester City på Etihad Stadium

Kjøp billetter til Manchester City hos Olkaexpress.no

Kjøp dine kampbilletter til Manchester City på Etihad Stadium gjennom Olkaexpress.no. Vi tilbyr flere offisielle billettkategorier på langsiden, bl.a. Lounge 93:20 og The Tunnel Club som er Hospitality-billetter inkl. mat og drikke. Vi har selvfølgeligt også kun billetter til det attraktive Manchesterderbyet. Hos oss kjøper dere lett og bekvemt kun kampbilletter eller en pakkereise med hotell.

Vi har fornøyde reisende!

Loading...
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that.