Chelsea billetter

Kjøp billetter til Chelsea med eller uten hotell

Om våre reiser & billetter til Chelsea

Vi er underagent av klubbpartnere for av billetter til Chelsea FC på Stamford Bridge. Hos oss kan du velge mellom å kjøpe kun Chelsea billetter eller pakker med hotell. Når du har valgt kampen din, kan du lese mer om hvilke billettkategorier vi tilbyr, hva som er inkludert og om hvordan levering av kampbilletter skjer.

Kjøp billetter til Chelsea og opplev atmosfæren når Chelsea spiller på hjemmearenaen sin, Stamford Bridge. Å få oppleve laget entre fotballbanen med mer enn 40 000 supportere på tribunene er en opplevelse ut over det vanlige. Mange av Chelseas hjemmekamper mot andre storklubber så som Arsenal, Tottenham, Liverpool FC og de to lagen fra Manchester selger raskt. Vil du få muligheten å oppleve Chelsea på hjemmebane? Book din fotballbillet til Chelsea her.

Opplev Chelsea på Stamford Bridge

Kjøp billetter til Chelsea hos Olkaexpress.no

Kjøp billetter til Chelsea på Stamford Bridge på Olkaexpress.no. Vi tilbyr flere offisielle altenativ på langsiden inkl. Hospitality med mat og drikke. Vår rekommandasjon er å være ute i god tid til store kamper som møtene mellom eksempelvis Arsenal og Manchester United der det hurtigt blir utsolgt. Hos oss kjøper dere kun kampbilletter eller en komplett pakke med hotell.

Vi har fornøyde reisende!

Loading...
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that.