Spanias F1 - Barcelona

Kjøp billetter til Spanias Formel 1 i Barcelona med eller uten hotell

Om våre reiser & billetter til Spanias F1 - Barcelona

Vi tilbyr offisielle billetter til Spanias GP på Circuit de Barcelona-Catalunya. Hos oss kan dere velge mellom å kjøpe kun billetter til Spanias GP i Barcelona eller pakker med hotell. Når du har valgt ditt løp, kan du lese mer om hvilke billettkategorier vi tilbyr, hva som er inkludert og om hvordan levering av F1 billetter skjer.

Spanias Grand Prix er en av de riktig populære arrangementa innom Formel 1 og i og med at den finner sted i verdensmetropolen Barcelona, selger billettene ofte slutt raskt. Circuit de Catalunya ligger noe mil utenfor selv Barcelona og fungerer som hjemmebane for mange av stallene. Her kjørs tester av årets biler, hvilket gjør at førerne kan denne bane bettre enn noen annen – en bidragende faktor som gjør at kampen om en første plass blir enn mer spennende.

Opplev Spanias Formel 1 på Circuit de Barcelona-Catalunya

Kjøp billetter til Spanias Formel 1 hos Olkaexpress.no

Kjøp billetter til Spanias Formel 1 i Barcelona hos Olkaexpress.no. Vi tilbyr samtlige billettkategorier til dette spennende race inklusive Hospitality. Uansett du vil kjøpe kun F1-billetter til Spanias GP eller pakker med hotell så oppfyller vi ønskemålene dine.

Vi har fornøyde reisende!

Loading...
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that.