Belgias F1 - Spa

Kjøp billetter til Belgias Formel 1 i Spa med eller uten hotell

Om våre reiser & billetter til Belgias F1 - Spa

Vi tilbyr offisielle billetter til Belgias GP på Circuit de Spa-Francorchamps. Hos oss kan dere velge mellom å kjøpe kun billetter til Belgias GP i Spa eller pakker med hotell. Når du har valgt ditt løp, kan du lese mer om hvilke billettkategorier vi tilbyr, hva som er inkludert og om hvordan levering av F1 billetter skjer.

Belgias Formel 1 kjørtes for den første gang 1925 og finner sted i byen Spa-Francorchamps. Foruten at byen er kjent for å ha en av de beste Formel 1-banene, er den også kjent for sitt vann. Romerne var først med å finne vannkildene her og folk besøker enn i dag byen på jakt etter hydroterapi. Liege og Brussel ligger kun 40 minutter respektive to timers kjøretur fra banen, hvilket gjør at det finns noe for alle rundt Belgias Grand Prix.

Opplev Belgiens GP på Circuit de Spa-Francorchamps

Kjøp billetter til Belgias Formel 1 i Spa hos Olkaexpress.no

Kjøp billetter til Belgias Formel 1 i Spa hos Olkaexpress.no. Vi tilbyr samtlige billettkategorier til dette spennende race inklusive Hospitality. Uansett du vil kjøpe kun F1-billetter til Belgias GP eller pakker med hotell så oppfyller vi ønskemålene dine.

Vi har fornøyde reisende!

Loading...
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that.