Ligue 1 billetter

Kjøp billetter til franske Ligue 1 med eller uten hotell

Ligue 1 - Billetter og hoteller

Opplev fotball i Frankrike med OLKA Express - din offisielle Ligue 1-kampbillettforhandler OLKA Express er eksperter på fotballreiser og tilbyr kampbilletter til alle store ligaer i Europa, som for eksempel Ligue 1. Enten du vil kombinere en romantisk helg i Paris med å se PSG på Parc de Princes, nyt havet og den franske rivieraen og se klubber som AS Monaco eller Marseille eller kjenn på atmosfæren til klassiske lag som Lyon eller Lille, vi kan hjelpe deg med din kampbillett.

Frankrikes høyeste fotballiga, Ligue 1, har blitt mer og mer populært det siste tiåret og ikke minst – flere stjernspiller. På en fotballreise til Frankrike får du det beste fra to verdener hvor du kombinerer fotball av høy klasse og elektrisk atmosfære med et kulturrikt land med et fantastisk kjøkken.

Ikke vent - sikre deg billett til din neste fotballtur til Frankrike i dag på OLKA Express - vi har fotballbilletter til Ligue 1.

Kjøp billetter til Ligue 1 hos Olkaexpress.no

Kjøp Ligue 1 billetter og se store franske lag som Paris Saint-Germain. OLKA Sportsreiser formidler hvert år hundrevis billetter og til Ligue 1 tilbyr vi billetter i flere ulike kategorier inkl. Hospitality. Uansett om du vil kjøpe kun billetter til en Ligue 1 kamp eller en komplett fotballreise med hotell så har vi et tilbud som vil passe deg.

Loading...
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that.