Manchester United billetter

Kjøp billetter til Manchester United med eller uten hotell

Om våre reiser & billetter til Manchester United

Vi er autorisert forhandler av billetter til Manchester United på Old Trafford. Hos oss kan du velge mellom å kjøpe kun Manchester United billetter eller pakker med hotell. Når du har valgt kampen din, kan du lese mer om hvilke billettkategorier vi tilbyr, hva som er inkludert og om hvordan levering av kampbilletter skjer.

Kjøp offisielle billetter til Manchester United og opplev stemningen når Old Trafford fylls med nesten 75 000 fans. Klubben har verdens største supporterskare så det forvåner vel ikke noen at laget stendig spiller innfor fulle tribuner? Rivaliteten mot det lokale laget Manchester City når sin topp under derbyet som er den absolutt mest populære kampen. Sikre dine plasser på tribunene og velg blant våre billetter til Manchester Uniteds alle kamper på Old Trafford her.

Opplev Manchester United på Old Trafford

Kjøp billetter til Manchester United hos Olkaexpress.no

Kjøp dine billetter til Manchester United på Old Trafford gjennom Olkaexpress.no. Vi tilbyr kampbilletter i flere ulike kategorier, både på kortside, langside og Hospitality inkl. mat og drikke. Billetter til Manchester Uniteds kamper er svært ettertraktede men vi har billetter til alle kamper i Premier League inkl. det hete derbyet mot Manchester City. Hos oss vælger dere selv hvis dere vil kjøpe kun kampbillett eller en komplett pakkereise med hotell.

Vi har fornøyde reisende!

Loading...
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that.