Juventus billetter

Kjøp billetter til Juventus med eller uten hotell

Om våre reiser & billetter til Juventus

Vi tilbyr offisielle billetter til Juventus på Juventus Stadium. Hos oss kan dere velge mellom å kjøpe kun Juventus billetter eller pakker med hotell. Når du har valgt kampen din, kan du lese mer om hvilke billettkategorier vi tilbyr, hva som er inkludert og om hvordan levering av kampbilletter skjer.

Kjøp offisielle billetter til Juventus og opplev Italias mest fremgangsrike lag inne på Juventus Stadium som rommer mer enn 41 000 supportere. Kamper mot storklubber så som Inter, AS Roma og AC Milan er ekstra populære og du kan regne med at stemningen inne på arenaen når nye høyder. Se til at sikre en fotballopplevelse som du sent kommer å glemme. Her finner du billetter til Juventus alle kamper på hjemmebane.

Opplev Juventus på Juventus Stadium

Kjøp billetter til Juventus hos Olkaexpress.no

Kjøp dine kampbilletter til Juventus lett og bekvemt gjennom Olkaexpress.no. Vi tilbyr billetter på både kort- og langside samt Hospitality inkl. mat og drikke. Uansett om du vil bestille en pakkereise der innkvartering inngår eller kun kampbilletter så tilpasser vi reisen etter ønskemålene dine.

Vi har fornøyde reisende!

Loading...
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that.