Bayern München billetter

Kjøp billetter til Bayern München med eller uten hotell

Om våre reiser & billetter til Bayern München


Vi tilbyr billetter til Bayern München på Allianz Arena. Hos oss kan dere velge mellom å kjøpe kun Bayern München billetter eller pakker med hotell. Vi kan kun garantere to plasser i rad. Kjøper dere eksempelvis fire billetter kan plassene som dårligst være anbragt 2+2. Våre priser til Bayern München er baserte på billetter i par om to (2). Ved kjøp av tre (3) billetter kan vi ikke garantere alle billetter sammen. Mot et mindre tillegg ved ujevnt antall kan vi dog ordne med billetter sammen. Kontakt oss for mere informasjon. Når du har valgt kampen din, kan du lese mer om hvilke billettkategorier vi tilbyr, hva som er inkludert og om hvordan levering av kampbilletter skjer.

Kjøp offisielle billetter til Bayern München og se et av Europas mest stjernspekket lag spille på Allianz Arena med plass for over 71 000 tilskuere. Allianz Arena har en arkitektur som skaper en helt makeløs stemning inne på arenaen. Som innehaver av rekordet for flest antall ligatitler gjør dem, sammen med fremgangene i Champions League, til den desidert mest fremgangsrike fotballklubben i Tyskland. Du sikrer dine billetter til Bayern Münchens hjemmekamper her.

Finn reisen din


Ingen reiser tilgjengelige akkurat nå

Opplev Bayern München på Allianz Arena


Kjøp billetter til Bayern München hos Olkaexpress.no


Kjøp dine kampbilletter til Bayern München gjennom Olkaexpress.no. Våre billetter til Bayern München sendes alltid til hotellet deres senest dagen før kampstart og du kan derfor føle deg trygg med kjøpet ditt. Uansett om du vil bestille en pakkereise med innkvartering eller kun kampbilletter så tilpasser vi reisen etter ønskemålen dine.

Vi har fornøyde reisende!