Billetter til Grand Slam i Tennis, Wimbledon

Smaragdgrønt gress, champagne, jordbær og fløte, Henman Hill og tennis i absolutt verdensklasse. Delta på en av årets største sportsbegivenheter med titusenvis av besøkende og millioner av TV-seere hvert år! Wimbledon er en av de mest tradisjonelle tennisturneringene, og sammen med US Open, Roland Garros og Australian Open, utgjør tennis Grand Slam-turneringer. OLKA Express tilbyr billetter til alle runder i turneringen – fra første til sluttspill med kvartfinaler, kvartfinaler, semifinaler og ikke minst – finaler. Er du interessert i å se de beste spillerne, tilbyr vi billetter på både nr. 1 Court og Center Court.

Gressturneringen Wimbledon regnes av mange for å være verdens mest edle turnering og avgjøres hvert år med start siste uken i juni på All England Lawn Tennis & Croquet Club i London. Turneringen er også den eldste Grand Slam-turneringen og ble først avgjort i 1877.
 

Vil du være der og se verdens beste mannlige og kvinnelige tennisspillere konkurrere om sesongens mest ettertraktede tittel? Vi har billettene til Wimbledon i London.