Flybetingelser

BETINGELSER VED KJØP AV PAKKETUR INKLUDERT HOTELL OG FLY

Ved endring av kamp som medfører at kampen spilles utenfor de bookede fly- og hoteldatoene, gjelder følgende:

Hvis kunden har booket fly og hotell med OLKA, flytter vi fly- og hoteldatoene slik at de passer til den nye kampdatoen. Merk at justering av fly- og hoteldatoene ikke skjer automatisk, og kunden må bekrefte de nye datoene til OLKA. Eventuell prisforskjell på fly og hotell på grunn av de nye datoene er kundens ansvar (med mindre du tegner OLKA's "forsikring mot kampflytting").

I sjeldne tilfeller kan du risikere at kampdatoen flyttes, og/eller reiseperioden må justeres/endres, da kampen/kampene aldri er fastsatt til 100%. Hvis dette skjer, kan du aldri angre kjøpet eller avbestille (og få en refusjon) eller bytte til en annen kamp. Bookede pakker kan ikke avbestilles. Det er mulighet for å tegne forsikring mot kampflytting. Forsikringen innebærer at OLKA dekker alle kostnader i forbindelse med endring/forlengelse av oppholdet på hotell og fly som er booket via OLKA.

Hvis du ikke bruker utreisen for din bookede flyreise, blir dette ansett som et "no-show", som automatisk fører til at returflyvningen blir kansellert av flyselskapet.
Flysegmentene på billetten din må følges i rekkefølge, og hvis du ikke bruker billetten for et spesifikt segment, vil alle gjenværende flyvninger på billetten bli kansellert.

Ved å krysse av her, godtar du at du er klar over denne ansvarsfraskrivelsen.

Navn som i passet
Tenk også på å skrive navnene slik de står i passet. Det er normalt sett ikke mulig å endre eller ombooke navn på flybilletter uten ekstra kostnad, og i de fleste tilfeller er det heller ikke mulig å få noen refusjon ved eventuell avbestilling.

Anbefaling
Vår anbefaling ved bestilling av fotballreise til England, Tyskland, Spania, Frankrike, Portugal og Italia er å planlegge for fredag-mandag for helgematcher, da spilledagen kan endres helt fram til siste uke. Noen kamper kan også flyttes til fredag og mandag. Vi hjelper med å booke ekstra netter hvis kampen blir flyttet. Ekstrakostnaden påløper kunden. Kamper midt i uken som er planlagt til tirsdag eller onsdag, kan spilles tirsdag, onsdag eller torsdag. Vår anbefaling er å reise tirsdag-fredag.

Innsjekking
De fleste flyselskaper tilbyr online innsjekking. Noen flyselskaper belaster en avgift hvis du ikke sjekker inn online og i stedet sjekker inn på flyplassen. For online innsjekking, skriv inn din flybestillingsreferanse og ditt etternavn eller e-post. Online innsjekking åpner vanligvis 24 timer før avgang og stenger 1 time før avgang. Hvis du vil reservere sete eller ekstra bagasje, bør du først kontakte flyselskapet. Det er ditt eget ansvar som reisende å være på flyplassen i god tid før avreise. Du finner informasjon på flyselskapets egen nettside angående regler for reisen din.

ID-dokumenter
Det er ditt eget ansvar som reisende å forsikre deg om at du har de nødvendige reisedokumentene for gjennomføringen av reisen, som gyldig pass, nasjonalt ID-kort og visum. Passet må være gyldig i hele reiseperioden. Mange land krever også at passet er gyldig i minst seks måneder etter hjemreisedatoen.