PSG-billetter

Kjøp billetter til Paris Saint-Germain med eller uten hotell

Om våre reiser & billetter til Paris Saint-Germain

Vi er autorisert forhandler av billetter til Paris Saint-Germain på Parc des Princes. Hos oss kan du velge mellom å kjøpe kun PSG billetter eller pakker med hotell. Når du har valgt kampen din, kan du lese mer om hvilke billettkategorier vi tilbyr, hva som er inkludert og om hvordan levering av kampbilletter skjer.

Kjøp offisielle billetter til Paris Saint-Germain og opplev stemningen på et fullsatt Parc des Princes. Klubben ble grunnlagt så sent som 1970, men er en av de største klubbene i Ligue 1, tillike den største klubben i Paris. Når PSG spiller mot erkerivalen Olympique de Marseille i det populære Le Classique høyer de franske fansen pulsen inne på arenaen til en nivå som nærmest kan liknes ved hjertebank. Du som vil kjøpe billetter til PSG finner alle deres hjemmekamper her.

Opplev Paris Saint-Germain på Parc des Princes

Kjøp billetter til Paris Saint-Germain hos Olkaexpress.no

Kjøp dine kampbilletter til Paris Saint-Germain lett og bekvemt gjennom Olkaexpress.no. Vi har billetter til alle Paris Saint-Germains kamper i Ligue 1. Uansett du vil bestille en pakkereise med innkvartering eller kun kampbilletter så tilpasser vi reisen etter ønskemålene dine.

Vi har fornøyde reisende!

Loading...
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that.