Atlético Madrid billetter

Kjøp billetter til Atlético Madrid med eller uten hotell

Om våre reiser & billetter til Atlético Madrid

Vi tilbyr offisielle billetter til Atlético Madrid på Estadio Wanda Metropolitano. Hos oss kan dere velge mellom å kjøpe kun Atlético Madrid billetter eller pakker med hotell. Når du har valgt kampen din, kan du lese mer om hvilke billettkategorier vi tilbyr, hva som er inkludert og om hvordan levering av kampbilletter skjer.

Kjøp offisielle billetter til Atlético Madrid og opplev atmosfæren når Estadio Wanda Metropolitano fylles med hengivne supportere. Atlético Madrid er den klubb i verden med flest registrerte betalende supportere. Det rører seg om ikke mindre enn 65 000 innehavere av sesongsbilletter, det vil si nesten en helt fullsatt arena. Derbi del Madrideño drar alltid fullsatte tribuner og billettene til møtet mellom Atlético Madrid og Real Madrid er skikkelig populære. Du finner alle våre kamper og billetter her.

Opplev Atlético Madrid på Estadio Wanda Metropolitano

Kjøp billetter til Atlético Madrid hos Olkaexpress.no

Kjøp dine kampbilletter til Atlético Madrid på Estadio Wanda Metropolitano gjennom Olkaexpress.no. Vi tilbyr billetter på kortside og langside og har i de fleste fall også Hospitality-alternativ tilgjengelige. Til kampene mot Real Madrid og FC Barcelona rekommanderer vi at dere er ute i god tid for å få beste pris. Hos oss kjøper du kun kampbillett eller komplett pakkereise med hotell.

Vi har fornøyde reisende!

Loading...
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that.