FC Barcelona billetter

Kjøp billetter til FC Barcelona med eller uten hotell

Om våre reiser & billetter til FC Barcelona

Vi er stolte over å vare auktorisert forhandler av billetter til FC Barcelona siden mange år tilbake. Vi tilbyr billetter til FC Barcelona på Camp Nou. Hos oss kan dere velge mellom å kjøpe kun FC Barcelona  billetter eller pakker med hotell. Klubben har nylig begynt å arbeide i et nytt billettsystem mot agenter, hvilket innebærer at vi nå ikke kan garantere mer enn to plasser (vis bilde). Till mindre etterspurte kamper bør det ikke være noe problemer at få hele selskaper sammen, men dette er noe som vi ikke lengre kan garantere. Vår ambisjon er alltid at hele selskaper/grupper ska få sitte sammen. Kjøper dere eksempelvis fire billetter kan plassene som dårligst være anbragt 2+2. Når du har valgt kampen din, kan du lese mer om hvilke billettkategorier vi tilbyr, hva som er inkludert og om hvordan levering av kampbilletter skjer.

Kjøp offisielle billetter til FC Barcelona og opplev atmosfæren på Europas største arena. Camp Nou tar imot over 96 000 tilskuere som får hele arenaen å koke når et av verdens beste fotballag entrer fotballbanen. FC Barcelonas hjemmekamper er skikkelig populære, men billettene selger slutt ekstra raskt til det hete Barcelona-derbyet, der FC Barcelona tar imot den lokale konkurrenten Espanyol, samt til El Clasico da motstandet består av Real Madrid. Sikre dine billetter til FC Barcelona på Camp Nou her.

Opplev FC Barcelona på Camp Nou

Kjøp billetter til FC Barcelona hos Olkaexpress.no

Kjøp dine kampbilletter til FC Barcelona gjennom Olkaexpress.no. Vi er autoriserte forhandlere av billetter til FC Barcelona på Camp Nou og formidler tusenvis billetter hvert år. Vi tilbyr mange ulike sorter billetter på kortside og langside med mulighet til Hospitality inkl. mat og drikke til alle FC Barcelonas kamper i La Liga. Til El Clasico, årets kamp mot Real Madrid, gjelder det at være ute i god tid for å sikkre din kampbillett eller komplette pakkereise med hotell.

Vi har fornøyde reisende!

Laddar...
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that.