Liverpool FC billetter

Kjøp billetter til Liverpool FC med eller uten hotell

Om våre reiser & billetter til Liverpool FC

Vi er autorisert forhandler av billetter til Liverpool FC på Anfield. Hos oss kan du velge mellom å kjøpe kun Liverpool FC billetter eller pakker med hotell. Når du har valgt kampen din, kan du lese mer om hvilke billettkategorier vi tilbyr, hva som er inkludert og om hvordan levering av kampbilletter skjer.

Kjøp offisielle billetter til Liverpool FC og opplev atmosfæren når et av de beste lagen i Premier League frelser sine supportere innfor et fullsatt Anfield. Liverpool kan ha en av verdens mest mytiske arenaer som sin hjemmebane og det fins få opplevelser som kan mæte seg med den der du sitter benket på The Kop og synger med til You’ll Never Walk Alone. Du er i selskap av 53 000 andre supportere som også har kjøpt billetter til Liverpool FC. Velg din kamp her.

Opplev Liverpool FC på Anfield

Kjøp billetter til Liverpool FC hos Olkaexpress.no

Kjøp dine kampbilletter til Liverpool FC og Anfield gjennom Olkaexpress.no. Vi har muligheten at tilby flere ulike billettkategorier inkl. Hospitality med mat og drikke. Vår rekommandasjon for beste pris er å være ute i god tid til de større kampene – som eksempelvis Merseyside-derbyet mot Everton og kampene mot Manchesterlagen. Hos oss kan dere vælge å kjøpe kun kampbillett eller en komplett pakkereise med hotell.

Vi har fornøyde reisende!

Loading...
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that.