Hertha Berlin billetter

Kjøp billetter til Hertha Berlin med eller uten hotell

Om våre reiser & billetter til Hertha Berlin

Vi tilbyr offisielle billetter til Hertha Berlin på Olympiastadion. Hos oss kan dere velge mellom å kjøpe kun Hertha Berlin billetter eller pakker med hotell. Når du har valgt kampen din, kan du lese mer om hvilke billettkategorier vi tilbyr, hva som er inkludert og om hvordan levering av kampbilletter skjer.

Kjøp offisielle billetter til Hertha Berlin og opplev stemningen inne på Olympiastadion når Hertha Berlin spille sine hjemmekamper. Arenaen har en kapasitet for over 76 000 tilskuere og er kvalifisert som en femstjerners fotballarena av UEFA. Kamper mot lag som Bayern München og Borussia Dortmund er ekstra populære og selger vanligvis raskt. Vil du oppleve Hertha Berlin på et fullsatt Olympiastadion? Her finner du alle våre billetter til Hertha Berlins hjemmekamper i Bundesliga.

Opplev Hertha Berlin på Olympiastadion

Kjøp billetter til Hertha Berlin hos Olkaexpress.no

Kjøp dine kampbilletter til Hertha Berlin lett og bekvemt gjennom oss. Vi tilbyr billetter på både kort- och lagside samt Hospitality inkl. mat og drikke. Uansett om du vill bestille en pakkereise der innkvartering inngår eller kun kampbilletter så tilpasser vi reisen etter ønskemålen deres.

Vi har fornøyde reisende!

Loading...
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that.